• (0 Коментари)

Точков Заваръчни Машини Преносим 6 Степенна Регулируема Мини Точков Заваръчни Машини За 18650 Батерия Точков Заваръчни Машини За Хлътва Набор От Инструменти За Заваряване

84.10лв. 42.05лв.

Инструменти

Детайли на продукта

Характеристики:

Мини слушалката за точката на заваряване с висока изходна мощност, подходяща за бързо заваряване никелиран стоманена плоча с дебелина 0,1-0,15 mm, и плоча от чист никел с дебелина от 0,1 мм Преносим и лек, той спестява място в дома и лесно за носене на открито.

Лесно управление, една клавиш за включване или изключване.6-степенна изходна мощност се регулира и може свободно да превключвате в съответствие с реалните потребности.Подходящ за домашна употреба, работи, ремонт и т.н.

2 закрепване за спойка на батерията са изработени от силиконов тел 10AWG и медни пръти и идват с 2 защитни втулками.Обхват на заваряване заваръчна дръжки е много широк, което позволява да се погрижат за различните нужди на заваряване.

5300 mah литиева акумулаторна батерия с голям капацитет, ниска консумация на енергия, дълго време за ползване след пълно зареждане.Тя може да се използва и като захранващ блок за лесно зареждане на телефона.

Изработен от висококачествена ABS и печатна платка, е здрав, стабилна производителност и дълъг срок на служба.Разширено управление на захранването и разработка на софтуер, липсата на дъмпинг или зануляване по време на заваряване.

Продължително натискане на бутона на захранването, за да включите апарата хлътва заваряване, това ще е последният използван от вас ниво; кратко натискане на един път, за да се увеличи на 1 ниво.

Функция за самоконтрол: тя задейства автоматично, когато заваръчен дръжка се отнася до никелевого лист, а времето за отговор е 0,8 с.

Предпазни мерки:

1. Преди първата употреба на устройството трябва да бъдат напълно заряжено.

2. Размер и цвят може леко да се различават от ръчно измерване и различни условия на осветяване.Благодарим ви за разбирането.

Спецификация:

Цвят: Черен

Материал: ABS + печатна платка

Входно напрежение: 5

Изходна мощност: 6 регулируеми нива

Отнася се за: 0,1-0,15 мм никелиран стоманена плоча, 0,1 мм чиста никелова плоча

Вградена батерия: 1 * 3,7 В 5300 mah литиева батерия

Размер на продукта: 140 * 80 * 40 мм / 5.51*3.15*1.57 в

Нето тегло: 325 g / 11,44 грама

Размер на опаковката: 15 * 15,5 * 5 см / 6.10*5.91 * 1.97 в

Тегло на опаковката: 414 g / 14,60 грама

опаковъчен лист:

1 * Апарат хлътва заваряване с 2 Паяльными дръжки

2 * Ръкави с един удар факел за химикалки

1 * " Никелова лента

1 * USB кабел

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли, за да си купите от нас!Ние гарантираме качеството на нашите продукти.Добър ви ден!

  • Сертифициране: CE
  • Номер на модела: Мини-заваръчни машини за заваряване хлътва
  • Произход: Континентален Китай
  • Това е едно интелигентно устройство: NO

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг