• (0 Коментари)

1БР Среда Пеперуда Клетка Насекомо Отглеждане на Окото Градина Насекоми Хранене Наблюдателен Кутия

12.82лв. 10.13лв.

Събитието и Парти

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: пълнител луксозни кутии от късчета хартия raffia с тегло 20 гр., подарък кутия от хартия, прекрасната калинка чудото-ковчег, пълнител луксозни кутии от късчета хартия, кутия с хартия
  • Инв.: w28059
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!

Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.

Водещи елементи: 1. Клетка за обитаване пеперуди: клетка с дръжки за удобно носене на открито, улавяне или наблюдение на насекоми 2. Лесно се сгъва за плосък съхранение, лесно се пренася 3. Здрава мрежа за вентилация: лесно е да наблюдава дейността на насекоми като пеперуди 4. Отгоре на отвора на ципа: лесно да се наблюдават за една пеперуда, саранчой, сверчком, светлячком, божията коровкой, паяк и т.н.

5. Многоцелеви: може да се използва за отглеждане на различни малки насекоми, пеперуди и т.н. За защита на растенията от насекоми, наблюдение на взаимодействието на родителите и на децата на открито и т.н.

Информация: Име: Мрежа за развъждане на насекоми в клетка за пеперуди, градински кутия за наблюдение на хранене насекоми Материал: мрежест Размери (прибл.): 18 * 18 см. Възраст: от 3 години и по-възрастни Употреба: може да се използва за отглеждане на различни малки насекоми, пеперуди и т.н. За защита на растенията от насекоми, наблюдение на взаимодействието на родителите и на децата на открито и т.н.

Характеристики: Клетка за обитаване пеперуди: Клетка с дръжки за удобно носене на открито, улавяне или наблюдение на насекоми, Лесно се сгъва за плосък съхранение, лесно се пренася Здрава мрежа за вентилация: лесно е да наблюдаваме следи от активност на насекомите, като пеперуди Горния отвор на ципа: лесно да се наблюдават за една пеперуда, саранчой, сверчком, светлячком, божията коровкой, паяк и т.н., Мултифункционална: да може да се използва за отглеждане на различни малки насекоми, пеперуди и т.н. За защита на растенията от насекоми, наблюдение на взаимодействието на родителите и на децата на открито и т.н.

Списък: 1 бр./опаковане. При ръчно измерване разликата е 2-3%.

моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

  • Класификация на продуктите: Една серпентина
  • Търговска марка: фарут

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг