• (0 Коментари)

Качествен Преносим Мини-Въздушна Помпа 6000 mah 150 паунда на квадратен инч, Електрически Компресор, Мини-Помпа колоездене масло е С LCD Дисплей За Велосипеди, Мотоциклети, Автомобили

117.87лв. 91.94лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Качествен преносим мини-въздушна помпа 6000 mah 150 паунда на квадратен инч, електрически компресор, мини-помпа колоездене масло е с LCD дисплей за велосипеди, мотоциклети, автомобили, преносим мини голям капацитет: Електрически въздушна помпа е снабден с вградена батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 6000 mah, снабден с интерфейс C-тип и автомобилен интерфейс, което е удобно и бързо зареждане.Това е най-малкият интелигентен въздушна помпа с най-добри усещания.Преди накачиванием дръпнете надолу скоба за автомобила, за да го регистрира.

Богат на функции за автоматична инфлацията: трябва да се само регулира необходимото налягане, при достигане на стойности на налягането на въздуха помпа, автоматично спира инфлацията, за да се избегне прекомерна инфлация. На разположение на 4 вида мерни единици: паунд/кв. инча, БАР, KPA, Kg/cm2.Максималното налягане на изпомпване е 150 паунда на квадратен инч.Препоръчва се запълни въздушна помпа преди употреба и затегнете подвижна надуваем маркуч, за да се избегне изтичане на въздух.

LCD и led фенерче: Електрическа помпа е снабден с голям LCD екран с цифров дисплей, който е по-ясен и ярък.Той може да не е само помпа на колата, но и зареждане на вашия телефон и да изпълнява ролята на фенерчето.Фенерче също има три режима (осветление, стробоскоп, SOS).Препоръчително е да изчакате не по-малко от 15 минути след охлаждане след всяка употреба, преди да продължите да го използвате.

МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ: Този акумулаторен въздушна помпа е снабден с 4 различни допълнителни приложения.Подходящи за автомобили, мотоциклети, велосипеди, плувни на пръстените", каяк, баскетбол, футбол и т.н. Продукти се различават като функционалност, така и эстетичностью.

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Размер: 17 x 10,5 см

Съдържание на опаковката:

1 х електрически въздушна помпа

1 х надуваем маркуч

1 х USB кабел за зареждане

1 х автомобилен захранващ кабел

4 x надуваеми адаптери

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг