• (0 Коментари)

Сенника На Предното стъкло на превозното средство Чадър Лятото Кола Прозорец на сенника Капачка за Защита От Слънцето Кола на Предната Оцветяване Топлоизолационна Плат

34.55лв. 24.19лв.

Външни аксесоари

Детайли на продукта

Водещи елементи:

1、 Обновен дизайн на сенника на предното стъкло на колата с шапката е с гъвкава конструкция химикалки със завъртане на 360 °, което прави поставянето на дръжки по-гъвкави.Авто сенника на предното стъкло може по-ефективно опазване на автомобили.

2. Перфектна защита от слънцето - нашия чадър от слънцето в предното стъкло не само осигурява надеждна защита от слънцето за вашия автомобил, но и предпазва от избледняване и напукване на арматурното табло и салон, ефективно удължаване на срока на експлоатация на автомобила.

3、 е подходящо за повечето превозни средства -автомобили чадър от слънцето е с размери около 80 см. * 140 см (31*55 инча).Той е подходящ за повечето видове автомобилни стъкла.Независимо от това, дали сте собственик на микробус, suv или минивэна, нашите автомобили слънчеви очила ефективно ще гарантира защита на вашите автомобили от слънцето.

4、 Сгъване - чадър от слънцето в предното стъкло на колата са същите като на обикновен чадър.Тя може лесно да се отвори или да се сгъва само за няколко секунди.Сгъваема конструкция позволява лесно да я съхранява и да не заемат място в колата.

5、 Чудесен материал - Изработен от различен материал, сенника на предното стъкло на превозното средство няма да бъде лесно е повреден високи температури.Той се предлага с 10-трайни и издръжливи подкрепа за чадъри.

Описание: като слънцезащитен козирка от предното стъкло на колата ни сенника на предното стъкло чадър може да осигури надеждна защита от слънцето за вашия автомобил.Но това е нещо по-голямо.Това също може да попречи на избледняване и напукване на арматурното табло и салон и да удължи живота на автомобила.

Обновен дизайн: Обновен благодарение на завой по завой на 360 ° и гъвкав / гъвкав протежение на пръчката чадър, положението му на настаняване е по-гъвкава и по-добре защитава вашия автомобил.Нашия чадър от слънцето в предното стъкло на автомобила е специално проектиран, за да се предотврати драскотини на централната конзола и продължителен престой на слънце.

Технически характеристики:

Заглавие: Чадър от слънцето в предното стъкло на автомобила

Материал: ударопрочная плат 190 T + желязна поставка за чадър

Размер: около 31*55 см/80 см. * 140 см

Характеристики:

Лесен за съхранение

Лесен за използване

Ефективна защита от Слънцето

Списък на пакетите:

1 х Чадър от слънцето в предното стъкло на автомобила

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг