• (0 Коментари)

За Mercedes-Benz G-Class 2019 Автомобилни Аксесоари, Дръжка Бардачка Капачка От Настоящия Въглеродни Влакна, 1 бр. Комплект

392.47лв. 317.90лв.

Аксесоари за интериора

Детайли на продукта

За Mercedes-Benz G-Class 2019 Автомобилни аксесоари Капачка дръжка бардачка от настоящето въглеродни влакна, комплект от 1 предмета на Артикул: за Mercedes-Benz G-Class 2019 Автомобилни аксесоари Капачка дръжка бардачка от настоящето въглеродни влакна Година на издаване: за Mercedes-Benz G-Class 2019 Материал: карбон Вид: въглеродни влакна Брой парчета: Комплект от 1 предмет Цвят: черен Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен за помощ.Благодарим ви!Описание: Функция: 1. Реалният тест на автомобил, използван за специфични модели автомобили. 2. Изработен от висококачествени материали: въглеродни влакна 3. Лесна инсталация: на обратната страна на продукта е нанесен авто лепило, което може да се установи, разкъсвана.

4. Цялостна модернизация на: ефективна защита на автомобили, устойчивост на надраскване и износване, както и подобряване на външния вид на автомобила.Предпазни мерки: 1. Размер се измерва ръчно, моля се допуска грешката в 1 ~ 3 мм, много ви благодаря. 2. Между различните монитори ще бъде разликата в цвят и изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Но ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.Това изображение е предназначен само за справка.В зависимост от самия продукт.Вашето удовлетворение - в центъра на нашето внимание! 3. Преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, ние ще подберем най-добрият подход за решаване на всички проблеми. много ви благодаря! 4. Ако имате някакви въпроси, преди да купите, можете да се консултирате с нас по всяко време, ние ще решим проблема вместо вас за първи път!

Как да инсталирате: 1. Моля, потвърдете, дали продуктът е подходящ за вашия автомобил преди инсталирането, в противен случай, моля, спрете инсталирането и се свържете с нас! 2. Като се уверите, че продуктът отговаря на модели, почистете област, дължима наклеиванию, чиста вода, а след това избършете област, дължима на инсталиране, кърпа или хартиена кърпа.Масло, вода, восък и други вещества, не трябва да остане на повърхността на определени части. 3. При отрывании декоративни ленти на двустранния лента от обратната страна на продукта не докосвайте двустранно скотчу ръце, за да запази добър ефект на свързване. 4. За най-добри резултати се препоръчва да използвате сешоар за нагряване на двустранна лента. 5. Выровняйте положение инсталация и поставяне.Приклеивание зависи от условията на залепване и правилния метод за монтаж. 6. При наклеивании, моля, задръжте натиснат в продължение на 20-30 секунди или по-дълго и не докосвайте вода в продължение на 48 часа след инсталацията на продукта.Ние подкрепяме търговия на едро и въздушен транспорт.За търговия на едро, ние ще предостави преференциални отстъпки и безплатна експресна доставка, доставка отнема само 3-7 дни.При авиаперевозке, ако вие пожелаете, ние можем да изпращате продукта директно на вашите клиенти, но не запазват никаква информация, свързана с нас.Как да проследят моя колет?Можете да използвате номер за проследяване за проследяване на пратката на следния уебсайт: //global.cainiao.com / (копирайте в браузър, за да отворите) Какво да правя, ако по време на защита на покупка е изтекло?Ако срокът на защита на вашата покупка ще е изтекъл, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да се удължи срокът на защита на покупка.По този начин, парите няма да бъдат изплатени в сметката ми.

  • Произход: Континентален Китай
  • Цвят: Черен
  • Търговска марка: ОЛАНГДА
  • Сертифициране на входящи тестове: ISO9001
  • Тип елемент: Вътрешна гипс

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг