• (0 Коментари)

CT-9809 Кабелен тестер Тестер окабеляването на Цялостна проверка на непрекъснатостта на кабела

392.47лв.

Осветителни Аксесоари

Детайли на продукта

modname=редактор

Тестер за кабели CT-9809 е подходящ за проверка на електрически качествени електронни кабелни изделия, като клеммные кабели, USB, компютърни периферни кабели плоски кабели, които имат терминали на двата края и могат да бъдат изцяло свързани в двата края в процеса на производство.Това е най-новата, бърза и икономична машина за тестване на двустранните колани кабели за определяне на електрическите характеристики, като например късо съединение, прекъсване на веригата и отместване на двустранното окабеляването.

1. Работно напрежение: AC220V +/-10% 50 Hz, уредът може да работи непрекъснато

2. Контролна точка: Края A: 40Pin, край B: 40Pin

Стъпки:

1. Включете в източника на захранване и включване на захранването в задната част, индикаторът на захранването свети, а на екрана на уреда са показани РАМКИТЕ на ДАННИ?СВЪРЖЕТЕ КАБЕЛ (четене на данни?Тел празна)

2. Поставете кабела на 40P в краищата на A и B и свързване на изпитвателно устройство към тествани тел;

3. Поставете доказани тел в края на A и B, съответно, и се уверете, че краищата на всички колани тел в двата края на добре свързани;

4. След приключване на проучванията натискане на клавиш "четене", натиснете "четене" още веднъж, за да видите и информация за връзка за данни редове за четене, на екрана ще се появи РЕД, от А: * ДО B: * всеки път, когато се клавиш "четене" нажимается само един набор от данни за електрическите инсталации може да се разглежда на опашката, докато тя не бъде завършена;

5. След като показанията на тел бъдат верни, наберете тел, за да стартирате теста.Инструмента не трябва да се повтаря натискане на клавиш "четене" по време на непрекъснато тестване и тест може да се извършва автоматично.Когато на екрана се появява надпис "PASS" и звуков сигнал, това означава добър продукт.

6. Ако по време на теста се случи късо съединение или прекъсване на веригата, на екрана ще се появи съобщение за грешка "ГРЕШКА: РАЗОМКНУТО, A: ** B: **", светва червен индикатор, и няма звук, посочващо, че кабелът е повреден (РАЗОМКНУТ означава разомкнут верига), КЪСО означава късо съединение, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ означава отместване).

Предпазни мерки:

1. Този уред е подходящ за стандартен тест (т.е. проводници с клеммами на A и B, и двете страни могат да бъдат свързани към тестване).

2. При откриване на отклонения по време на тест може да се използва сонда, за да намерите точка и да проверите дали устройството е в добро състояние.

3. Инструментът трябва да бъде чист и гигиеничным, както и на операционната маса - чисти и спретнати.В случай на внезапно спиране на тока храната трябва да бъде навреме изключено.

Устройство за проверка на кабелите (40 контакти в единия край, 80 контакти в двата края, подходящ за кабел за предаване на данни USB кабел за връзка RS232 и кабели с по стъпка: 2,00 mm, 2,54 mm, 3,96 mm и 5,08 mm):

Тестер за кабели CT-9809 е включено:

Тест тестер за кабели CT-9809:

Инсталиране на кабел и пин конектор, за да прочетете начин за свързване на кабели за проба:

Тестер за кабели CT-9809 минава теста и показва PASS и свети зеленият светодиод, а уредът издава звуков сигнал за напомняния:

Тестер за кабели CT-9809 ще покаже circuited тел, когато тел разомкнут (т.е. разомкнутая верига), и показва съответната позиция контакти:

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг