• (0 Коментари)

Обичай Червена Череша калъфи за автомобилни седалки Отпред 2, протектори за автомобилни подложки за автомобилни седалки са Подходящи за повечето автомобили, камиони, джипове, микробуси

36.92лв.

Аксесоари за интериора

Детайли на продукта

【Описание на дизайна】пълен размер за печат.

[Описание на материала] е Изработен от полиэстеровой тъкан, материалът е много удобен и еластичен, което намалява вредата на оригиналния столче за кола, причинена от сблъсък.

【Характеристики на продукта】 Защита на вътрешната седалка от прах и петна, защита на ново място или декорирайте старата седалка.Лесно се сглобява и почистване, с еластични ленти в долната част на седалката, за пълно покритие и по-малко се движат.

【Конструкция аксесоари】Всеки калъф за столче за кола оборудвана с кръгла пенопластовой подплата в канавке седалка за изпълнение на функциите фиксиране на своята практика на седалката.

【Применимая сцена】Широка съвместимост, е подходящ за повечето седалки.Например: автомобили, джипове, камиони, микробуси и т.н.

【Инструкции за пране】 Ръчно машинно пране, бързо съхнене, лесно за грижа и дълготрайност.

【Специални инструкции】 Включва в себе си два своята практика за автомобилни седалки

[Специални указания] поради различни методи за измерване на точността на тези данни за размера се намира в рамките на 1-2 см, което е нормално явление.

  • CN: Fujian
  • Тип елемент: Седалките и опора за седалката
  • Приложимо сезон: Четири сезона
  • Вид на материала: Polyester
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг