• (0 Коментари)

Комплект от 8 теми, Хладилник, Кутия за съхранение на продукти, фризер, Кухненски Кутии за съхранение, Различни цветове, 4 бр L и S 4 бр.

105.19лв. 64.16лв.

Домашно съхранение и организация

Детайли на продукта

Комплект от 8 теми, Хладилник, Кутия За съхранение на продукти, фризер, Кухненски Кутии За съхранение, Различни цветове, 4 бр L и 4 бр S, 8 бр, по-свеж кутия за Съхранение:

Благодарение на плоскому прямоугольному дизайн плосък височина на кутията позволява да оформите няколко кутии с хрупкава коричка, пълноценно използване на ограниченото пространство на фризера.

Прозрачен корпус на кутията може да направите на полето частотную полагане и за чиста и за идентифициране на различните продукти.Повече пространство ви позволява да поставите различни вкусове, продукти на различни видове кутии за съхранение на пресни продукти, за да се гарантира вкуса на храната, а не на нейния вкус.Дъното crisper е нескользящую дизайн, който му позволява да е по-сигурно да се съхранява в хладилник.

Запечатани на кутията осигурява свежестта на съставките, както и хрупкава коричка може да се постави странично в хладилник.Той не е притеснен за изтичане на съставките и може пълноценно използване на всеки сантиметър от пространството в хладилника.

Цвят: Случаен цвят не приема даден цвят

Материал: пластмаса

Размер:

L: 28 x 22,5 x 4,6 см

Размер: 28,2 х 11,2 х 4.8 см

Съдържание на опаковката:

8 * По-ясна кутия за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг