• (0 Коментари)

Влак Коледен Комплект Играчка на коледната Елха Електрически Модел Бебешки Играчки, Комплекти Мини Около влака Село, работещ Под Подаръци с храненето

76.87лв. 39.97лв.

Играчки и Хоби

Детайли на продукта

Описание

Търсите интерактивен и забавен комплект за своите деца?Искате вашите деца да учат, докато играят и се прави?Този комплект коледни влаковете не може да бъде по-подходящо.В комплекта на коледните класически влакове има управлява локомотива, който е оборудван с истински влак и звук, трябва сами да съберат локомотив, вагон, карету, Дядо Коледа, прави релси и се завърта на пътя може да създаде различни форми на релсите за движение на влаковете.Насладете се на щастлив коледа час със семейството си.

Характеристики

- Цвят: както е показано на фигурата.

- Материал:.

- Размер на опаковката: 35 x 6 x 34.

- В комплекта е включен превозът, локомотив, 1 коледна елха, кола, Дядо Коледа, 1 етикет на лист, 8 завъртане на песните и 2 преки пътеки, изтеглете в локомотив 4 батерии от 1,5 (не са включени в комплекта), този влак ще започне плавно да се движи по пистата с тези светлини и звук.

- Коледна елха и Дядо Коледа може да създаде празнична атмосфера, за да ви донесе радост, използвайте декоративни стикери за 3 листа, за да направите вашия влак креативен и очарователна.

- Чудесен коледен подарък за вашите деца, както и отлично украса около коледната елха и ще ви динамично и щастлива Коледа на Коледа.

- Лесно да се съберат гъсеници заедно.Съберете 4 ротационни път заедно и придава директен начин от двете страни, след това се събират още 4 завъртане на пътя, най-накрая, жп път с овална форма приключи.

Локомотив x 1 Вагон x 1 Въглероден вагон x 1 Прав път x 2 ротационни пътя x 8 Санта Клаус x 1 Коледна елха x 1 Декоративна стикер x 1

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: 3C
  • Материал: Гума
  • Препоръчителна възраст: 18+

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг