• (0 Коментари)

Накрайник за душ с маркуч, витамин С Ръчен душ за икономия на вода с повишаване на налягането Йонна накрайник за душ с цитрусов аромат

102.11лв. 50.03лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

3-слойная филтриране на отрицателни йони - комбинацията от инфрачервена минерални камъни, руда с отрицателни йони и турмалинового керамични топчета образува тройна система за филтриране, която ефективно премахва остатъчен хлор от водата и предотвратява окисляването.Накрайник за душ пречиства водата, омекотява я и има дезодорирующими свойства, така че можете да го използвате с по-голяма увереност.

Маточина лимон - Филтърен слой от маточина, лимонена неутрализира витамин С, осигурявайки по-чиста вода за грижа за кожата и косата, а също така премахва неприятните миризми във водата.Аромат на лимон, дарява приятни усещания и помага за облекчаване на стреса и се отпуснете.

Високо налягане и икономия на вода - накрайник за душ подава плитка и мека вода с уникален триъгълен накрайник, който увеличава скоростта на потока на водата и увеличава налягането на водата, което генерира 400 000 отрицателни йони на мл при къпане, докато се слепват молекулите на водата става по-малко и се пести 30% от водата.

Лесен монтаж и почистване - Диаметър на съединителя за душ отговаря на универсално стандартен размер, която лесно се свързва към стандартен маркучите (G1 / G2) за повечето приложения.Накрайник за душ с маркуч с дължина 1,5 м. Освен това, всяка част от съвета за душа е подвижен, така че можете да лесно да се замени и почистване на заменяеми филтър.

Високо качество - Материал, с подвижен душ - ABS и неръждаема стомана, които са екологично чисти и устойчиви на високи температури, с дълъг срок на служба.Ръчен душ лесно се поддава на образуване на котлен камък вътре, лесно и удобно за почистване.

цвят: както е показано на фигура

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х Душ кабина

2 х ароматни пръчици

1 х Маркуч

1 опаковка x Топката смесени цветове

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг