• (0 Коментари)

40 Градуса Извит Лък Баланс Прът V Бар Стрелба с Лък Стабилизатор на Конвертируем Ъгъл на Свързване Баланс Прът Демпфирующий V бар

45.92лв. 30.78лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Функция: 1. Здрав материал: V-образен прът е изработен от алуминиеви сплави като цяло и на тел от неръждаема стомана, която има характеристиките на устойчивост към окисление и триенето.

2. 40 градуса: V-образен ремък - това е идеалната 40-градусная V-образен ремък за връзка балансира с лук, без това да повлияе на нормалната стрелба с лък и увеличаване на устойчивостта на лук.

3. Оборудван с медни подложки: V-образен ремък идва с медни подложки, за да се намали износване.Това може да намали щетите, причинени от триене при рисувах и стрелба стрелки, и увеличаване на срока на служба.

4. Лесен за работа: Дупки за винтове от страна на V-образна апликации помагат с фиксиране и да извадите балансира.Да го улеснява, инсталиране и деинсталиране.

5. Широка гама от приложения: Здрава, лека и лесна за инсталиране, тази на V-образен клин, подходящ не само за начинаещи стрелци, но и за професионалисти.

Спецификация:

Вид на продукта: V-Образна скоба за стрелба с лък

Тегло: Приблизително 123 г / 4,34 грама

Материал: Алуминиева сплав

Цвят: Черен

Размер:

Размерът на V-образна апликации: 7,7x2 см /3,03x0,79 инча

Размер на винта: 1,9x4,5 см/0,75x1,77 инча

Приложение: Извит лък

Списък с пакети: 1 x V-образна пръчка (3 аксесоар)

1 x Кутия за съхранение

Забележка: 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Благодаря! 2. Поради различни източници на осветление на снимане и разлики между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на обекта.

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг