• (0 Коментари)

20 комплекти Двухслойного Тава За Покълване на Семена За Разсад Гидропонная Кошница Тава За Покълване на Растения, Цветя

117.89лв. 88.41лв.

Домашно съхранение и организация

Детайли на продукта

20 комплекти двуслойни тави за покълване на семена, тава за разсад, гидропонная кошница, тава за покълване на цветни растения перлено бял дизайн позволява лесно да правите вътрешен мрежест тава, вътрешен мрежест тава осигурява отлична пропускливост на въздух и допринася за поникването на семената.Порите са стегнати, се вкореняват лесно и имат висока скорост на външен вид.

Здрави и издръжливи - тава за засяване е изработен от полипропиленови материал без бисфенол А. Никакви микроби от почва или химически добавки.Използвайте полезни кълновете на боб за приготвяне на салати, сандвичи и супи.

Широко приложение - тава за разсад могат да покълнат много видове дребни семена: елда, бамя, зелен фасул, фъстъци, ряпа, сив грах.

Лесен за употреба - идеален за начинаещи.Следвайте инструкциите, и вие можете лесно да покълнат боб.В комплекта също така влиза пророщенная хартия.Насладете се на питателна зелена храна у дома!

Съвет: Моля, не слагайте в чиния твърде много семена, така че те не се припокриват и не са мухлясали.

Цвят: зелен + бял

материал: пластмаса

Размер: 32.5 х 25 см

Съдържание на опаковката:

20 x тава за покълване на семена

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг