• (0 Коментари)

Устойчивост Линия Нескользящие Упражнения Тъканни Ленти за Тренировка Клекове Краката на Бедрото на Тренировка Тежкотоварни Латекс + Полиестер Памук XR-Hot

17.29лв. 10.72лв.

Спортни обувки, Дрехи и Аксесоари

Детайли на продукта

Устойчивост Линия Нескользящие Упражнения Тъканни Ленти за Тренировка Клекове Краката на Бедрото на Тренировка Тежкотоварни Латекс + Полиестер Памук XR-Hot

Характеристики:

1. Задължителен за фитнес треньор: чудесно за всяка тренировка.Или ги използвайте за общи упражнения, стрии, силови тренировки, силови програми за силова тренировка.

2. Подходящи за тренировка на цялото тяло: подтянитесь, похудейте, стани спортен, развитие на чиста мускулна подвижност, сила и стабилност.С помощта на подтягивающих бандажей вие можете да тренирате във фитнес залата, в парка, или у дома.

3. Безопасен: Качествен латексный коприна + полиестер памук, които са по-трайни, отколкото на чист латекс.Тя е специално проектирана по такъв начин, че да не се търкалят и не защемлялся.

4. Преносим: Помага за нежно, но ефективно се включи в мускулите, подобряват състоянието на ръцете, краката, бедрата, ханша, бедрата, раменете и бедрата, а също и подобряване на здравето.

5. Подходящ за ежедневна употреба: Всички фитнес лента внимателно проектирани, за да се противопоставят на счупвания и счупвания, и са в състояние да издържат на интензивни ежедневни тренировки.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: латексный коприна + полиестер памук

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Трайност: 160-260 паунда

1 x Контура на Съпротива

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

  • Номер на модела: as
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг