• (0 Коментари)

Автомобилни Стоки Подходящи за Mitsubishi Eclipse Cross 2018-2022 Аксесоари на Предната Противотуманная Фаровете Защитния Капак 2 бр. Външни Детайли

28.26лв.

Външни детайли

Детайли на продукта

За компанията Cartrimhome

Съсредоточете се върху врати праг, задните огради, дръжки, вътрешни врати чашах, накладках на задната врата и вътрешни довършителни работи и други продукти.Елементи е пълна, има доставчици, партниращите с нас в продължение на дълго време, а доставките се извършват постоянно и бързо.Проблеми с продукта се отстраняват своевременно, и всяка поръчка не се проследява.

Съдържание на пакета на продукта

Подходящ за Mitsubishi Eclipse Cross 2018-2022

Описание на продукта

🚗【УСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса.Устойчив на раздавливанию и абразия, покрива съществуващите драскотини и предпазва от появата на драскотини по вашия автомобил в бъдеще от гвоздеите, ключове и т.н.

🚗【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】Елегантна повърхност и изящна изработка придават на вашия автомобил подобрена и персонализирана вид.Направете вашият автомобил по-ослепително, подчертайте неговата индивидуалност и неповторим стил.

🚗【ВИСОКА ПРАКТИЧНОСТ】 Водоустойчив и издръжлив, покрива съществуващите драскотини, не вреди на автомобилната боя, предотвратява появата на белези на повърхността и натрупване на прах, защита от надраскване, дълготрайност.

🚗【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Лесно да се инсталира за броени минути с помощта на предварително приложената червена лента 3M ™. Преди да инсталирате с помощта на сешоар загрейте лента, за да изделия здраво приклеились.След премахване на лепило той няма да остави никакви следи и няма да навреди на оригиналния автомобил.

🚗【ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА】 Прост дизайн и гладка повърхност.Това помага за защитата на уязвими части на автомобила в продължение на дълго време и да не се нарани повърхността на вашата кола.

ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ

☛ Преди наклеиванием задължително премахване на прах и частици от повърхността.

☛ Проверете положение пред регулиране.

☛ Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани.Благодарим ви за разбирането.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Подробна информация за продукта!

✔ Марка: HIGH FLYING

✔ Стоката: Външните аксесоари автомобилни стикери за Mitsubishi.

✔ Адаптируемая модел: Mitsubishi Eclipse Cross 2018-2022.

✔ Употреба: За украса.

✔ Материал: ABS-пластмаса.

✔ Количество: 2 бр./компл.

✔ Фиксиране: Лесно се инсталира за броени минути с помощта на предварително приложената червена лента 3M ™.

Инсталиране!

① Освободите място, където трябва да го залепите, и избършете водата с кърпа или носовым шал.Област не трябва да съдържат масло, вода, восък и т.н.

② Определяне на местоположението на инсталацията, а след това сравнете продукт и място за монтаж.Ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил, моля, свържете се с нас веднага и не инсталирайте го.

③ Когато отрываете двупосочен лепило в кутията, вие не може да да се докоснат до двустранен паста ръка.

За постигане на най-добър ефект се препоръчва подгряване на двустранно лепило с помощта на сешоар или запалки при температура под 20 градуса.

④ Выровняйте позиция, а след това инсталирайте.Ефект на инсталацията зависи от условията на инсталиране и правилна инсталация. 20-30 секунди или повече, когато инсталирате и не погружайте продукт на вода в рамките на 48 часа.

  • Материал: ABS
  • Подходящ за модели автомобили: за Mitsubishi Eclipse Cross 2018-2022
  • Дължина на продукта: 30cm
  • Тегло на продукта: 0.35kg
  • Модел автомобил: за Mitsubishi Eclipse Cross
  • Произход: Континентален Китай
  • Височина на продукта: 10cm
  • Модел година: 2018-2022
  • Широчина на продукта: 20cm
  • Специални характеристики: За украса
  • Тип елемент: Хром стайлинг
  • Сертифициране на входящи тестове: ISO9000
  • Името на модела: 01

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг