• (0 Коментари)

нов екран възли за lenovo YOGA 11E CHROMEBOOK 4TH GEN 20HW 20HY сензорен дисплей, дигитайзер, 01HW906 01HW903 панела с рамка

219.32лв.

Резервни части за преносими компютри

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: кабел dc lenovo yoga 11e, компютър acer chromebook, дръжка lenovo yoga 11e, поддръжка на lenovo yoga 11e, кожата lenovo yoga 11e, корица на lenovo chromebook 101, лаптоп lenovo chromebook, клавиатура dell chromebook, чанта lenovo yoga 14, молив lenovo 11e
  • Инв.: w18901
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

понякога номер партньор на екрана могат да се различават от изображението в поста си, поради което стоките се купуват от завода в различно време, така че номер партньор може да се различават малко, но ние сме уверени, че те са съвместими, качеството на двата добро, всичко A +, ново

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез имейл www.books-ua.eu за бърз отговор.ние предлагаме услуги за доставка на капка, добре дошли, за да изиска допълнителна информация

1. Моля, проверете внимателно външния вид на продукта за първи път, когато сте го получили, за да потвърди дали има счупване на външния вид.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и да предоставя снимките за отстраняване на проблема.Ние скоро ще решим за вас. 2. Не инсталирайте и Не използвайте продукта веднага след получаване.Моля, опитайте провери функцията на елемент, просто първо свързване на гъвкави жак към телефона.Продукт, който е бил открит установените или заклеенным тиксо, размяна или не подлежи на връщане. 3. Моля, обърнете внимание, че при смяна на хост се използва на много винтове.Те се предлагат в различни размери и дължини.Ти по-добре ги маркира, иначе екран ще бъде лесно е счупен, ако заложите на винт не в това място.

Политика на плащане

* Плащането трябва да бъде направено в рамките на 5 работни дни след поръчка.В противен случай клиентът ще бъде обявен в несъстоятелност Участник.

Политика доставка

* Ние работим с най-големите спедитори: FedEx, и EMS (международни колетни / поща, ако услугата EMS не е наличен).

* Всички закупени стоки ще бъдат напълно тествани и доставени в рамките на 2 работни дни, ако плащането ще се извършва (пн-Пт).

* За всички международни пратки, купувачът носи отговорност за всички митнически такси, тарифи, мита и вносни такси или други скрити такси, такси не са включени в цената на доставка или цена на продукта.

* Всички продукти ще бъдат опаковани в добри ръце с най-голямо внимание обаче е силно препоръчително да са сигурни, доставка, поради крехкостта на продукти.Ние не носим отговорност за загуба, щети или друго непредвидимо унищожаването на всички стоки по време на превоз, с изключение на случаите на осигуряване за доставка.

Правила за връщане

* Всички стоки могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на пратката за връщане (чрез PayPal), ако пратката не се отварят.Купувачът трябва да поеме отговорността за разходите за двупосочен доставка.

* Всички върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното им състояние, всеки използван продукт не подлежи на връщане и размяна.

* За всички възстановявания изисква се номер на разрешение за връщане на продукт (РСО).Без номера на РСО връщане не бъде приет.

* Ние ще обработим вашето искане за връщане на парите в рамките на 48 работни часа и ще ви изпратим номер на РСО и адрес за доставка на върнати стоки.

* Ние приемаме само в оригиналната опаковка.Моля, уверете се, че продукта не е с изкуствени щети

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата цел, вашето мнение е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите продукти

и поддръжка, моля, не забравяйте да оставите положителен отзив с всички 5 звезди.

  • Съвместим Марка: Lenovo
  • Разделителна способност: 1366*768
  • Търговска марка: ЕКРАН EPSSCREEN
  • ШУМОЛЕНЕ Няма.: 01HW906 01HW903
  • С ЕДНО ДОКОСВАНЕ ИЛИ НЕ: да, с помощта на докосване
  • Номер на модела: за lenovo YOGA 11E CHROMEBOOK 4-то ПОКОЛЕНИЕ 20HW 20HY
  • Интерфейс: 30pin
  • Прилагане: Лаптоп
  • Размер: 11.6

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг