• (0 Коментари)

Памучен Веревочная Кошница За Съхранение На Дъгата Кошница За Съхранение На Детска Кошница Кошница За Дрехи Голям Органайзер За Дрехи, Цветни Кошници

29.12лв. 19.80лв.

Домашно съхранение и организация

Детайли на продукта

Описание:

1. Тези красиви преливащи кошове за играчки, вплетени от висококачествен естествен памук, който им придава правилния баланс между мекота и издръжливост.Това ги прави отлични за спални, детски градини и пералня.

2. Функционално и забавно, че тези кошници са подобни на цветна дъга декор, който да красят вашите стаи и ще ви помогне да сте по-организирани с вашия бохо-декор, което ги прави отлични за най-оживените домове с деца или домашни любимци.

3. Тези кошници всички цветове на дъгата, изпълнени във всички цветове на дъгата, вдъхновяват малки деца, а също така ще подобрят външния вид на вашето помещение.Сложете ги в мебели, по ъглите и много други.

4. Тази кошница от ракита с дъга е идеално за съхранение на бельо, организиране на допълнителни одеала, събиране на играчки или като забавна детска кошница за съхранение на меки играчки.

Спецификация:

Заглавие: Кошница За Съхранение на Памучни въжета Rainbow

Материал: висококачествен памучен въже

Цвят: magdalena

Размер: Височина 30 см/11,8 инча, диаметър 35 см/13,8 инча

Списък на продуктите:

Кошница за съхранение на Ириса Памучни въжета * 1

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

3. Кошница за дрехи, сгъваема.Увийте го в кърпа или одеяло, за да му се даде форма, или гладките с помощта на парната машина ютия и сешоар.Може да се мие и пере в машина.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Превъзходно качество на】 Тъкани от мека естествена памучна нишка, кошница Rainbow дишаща, износоустойчива, я не е лесно да се заяждам, и е подходящ за честа ежедневна употреба.

2. 【Проста розова тема】 Кошница за съхранение на Rainbow, оборудвана с модерен дъгова тема, освежава и диша, има ясни и чисти линии и допринася за красотата в живота, за да угоди на настроението ви.

3.is е снабден с модерен дъгова тема, която освежава и диша, с ясни и стройни линии, и допринася за красотата в живота, за да се погрижат за вашето настроение.

4. 【Добра занаят】 Благодарение на деликатни дизайн, производство, кошница от памучни въжета Rainbow има цялостна прострочку дъното и има предимство здрава и стабилна, с добра носеща способност.

5. 【Широко приложение】 Подходящ за различни нужди за съхранение, като например меки играчки и одеяла, кошница за багаж от памучни въжета като допълнение към вашия гардероб, хола, спалнята или в пералня, Която е идеална за кърпи, памперси, дрехи и т.н., И се Използва като голяма кутия за съхранение.

  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг