• (0 Коментари)

D1150 НОВО Мъжко Спортно Яке На Открито-За Баскетбол, Футбол, Бягане, Отличен Пролетно-Есенен Яке KA3612

106.16лв.

Спортни обувки, Дрехи и Аксесоари

Детайли на продукта

Забележка:

1. Моля, не обръщайте внимание на размера на етикет, прикрепен към тъканите.Размерът на тага понякога може да бъде по-голям от нашия размер на описание, защото те са предназначени за китайския език.Ние на 1 или 2 размера по-малко от европейците и американците.

2. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря за разбирането.

Размер:

Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = 0,3937 инча)

Размер:

Особености: Високо качество

Начин на плащане:

1. Ние приемаме само начин на плащане www.books-ua.eu

2. Ако имате някакви проблеми с плащане, моля, свържете се с нас.

Доставка:

1. Безплатна доставка Обикновено: 16-35 дни, за да стигнем до местоназначението си.

2. Специален случай: 35-60 дни или повече, за да стигнете до вашата дестинация, специални обстоятелства включват: празници, специални климатични условия, промени в политиката, например в отдалечени райони

3. За доставката могат да повлияят празници, събития и други фактори на несигурност.Ние не може да гарантира точното време на пристигането си.Ако има празници, това ще доведе до забавяне между празниците.Или, ако вашата поръчка ще бъде избирателно проверка на колет, това ще забави доставка 3-5 работни дни.

4. Ако не сте доволни от стоката, или нашите услуги, моля, свържете се с мен за първи път и не оставяйте ни отрицателни или естествени мнения, ние трябва да ви осигури задоволително решение.

  • CN: Гуандун
  • Пол: Жени
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Памук
  • Търговска марка: УАБРАВ

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг