• (0 Коментари)

Плюшевое Украса На Главата На Животното Стенен Динозавър Плюшена Играчка Играчка Украса На Главата Главата Плюшена Играчка Динозавър Плюшено Декор На Стената Сладко

53.23лв. 21.29лв.

Меки играчки и Плюшени

Детайли на продукта

Описание на продукта:

Забавно допълнение: Меки плюшени играчки-динозаврите и стенни конзоли с 3D мультяшными главите на животните ще стане интересно допълнение към спалнята или детската вашето дете.

3D главата на животното: 3D дизайн на главата на животното, бебето ще се зарадват на мультяшные изображения.

Лесна инсталация: С помощта на въжета на главите си шапки за домашни любимци лесно се монтира на стената.Лесна инсталация и ниско тегло.

Декор на стените: Добавете този забавно плюшевое стенно изкуство в своята детска градина или детска стая за създаване на спокойната атмосфера.Разширете въображението на вашето дете.

Широко приложение: Идеален избор за детска стая, дневен тракт, спалня, галерии и на фона на оформяне и т.н.

Характеристики:

Материал на продукта: супер мек плюш

Размери на продукта:

Елена: 30*29 cm

Бежово Динозавър: 27*24 см

Зелен Динозавър: 24*27 см

Куче: 30*29 cm

Заек: 39*23 см

Опаковка на продукта: чанта, opp

Списък на продуктите:

1 * Стенни декорации с плюшени главата на животното

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Мека и приятна на допир: Тази плюшен играчката е изработена от мек, приятен на допир материал, който отговаря на всички стандарти за качество и е с лесен грижи структура на повърхността.Подходящ за деца от 3 и повече години.

2.3 D Скъпа мультяшная главата на животното: Тази играчка плюшен представлява 3D дизайн на главата на животното, вашите деца ще се радвате на мультяшное изображение, имаме олененок, заек, динозавър и кучето на избор.

3. Инсталиране без дупки: Тъй като тази мека главата на животното е снабдена с траен шнурком отзад, докато на стената има лош вкус кука, можете лесно да инсталирате, че не я притеснява пробиванием дупки.

4. Идеален подарък за украса на стаята: Мека главата на животното - идеалният подарък за любителите на градината на Коледа, Великден и Деня на Благодарността, дизайн, цветове естествена ръжда прилича на селски, селски стил за любители, които обичат да украсяват стаята си.

5. Широко приложение: Плюшено стенен декор с динозавром е идеално за детска стая, дневен тракт, спалня, галерии и декорации телевизионно фон и т.н.

  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Сертифициране: CE

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг