• (0 Коментари)

KNCOKAR Обувное Дърво на Дърво За Мъже и Жени, Удължител за Обувки обувки Регулируеми На Ширина и височина Носилка За Обувки Шейпър Багажник

43.14лв. 21.58лв.

Обувки

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: носилка, носилка за обувки от дърво, носилка за разширяване на обувки, мъжки, ДЪРВЕТА, винт от метал
  • Инв.: w152141
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

-

-Моля, моля, прочетете внимателно следните указания: Материал: естествена бор Размер: S (34-38) M (39-41) L (42-46) Цвят: кафяв дърво е Приложимо: може да се използва, ако разликата между предната и задната част и на височина е по-малко от 6 виж Характеристики: здрав, издръжлив, натурален и екологично чист Лесно управление на Висококачествено и достъпно ЗА УДЪЛЖАВАНЕ на: Включвайте кръгла пластмасова дръжка в посока на часовниковата стрелка, докато не започнете да виждате повърхностно налягане, показана на обувки.НЕ ПЕРЕНАПРЯГАЙТЕСЬ!ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ на ШИРИНАТА на РАЗТЯГАНЕ: Включвайте метална ръкохватка по посока на часовниковата стрелка, докато не започнете да виждате повърхностно налягане, показана на обувки.НЕ ПЕРЕНАПРЯГАЙТЕСЬ!ЗА ПОСТИГАНЕ на най-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ: оставете носилка за обувки на място не по-малко от 24 часа.ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ на НОСИЛКА С ОБУВКИ: завъртете дръжката на часовниковата стрелка.Може би ще можете да си купите една или няколко.Подходящ за всички видове обувки в предложените размерном ред, като естествена кожа, спортни обувки, ежедневни обувки, и така нататък.Материал - естествено дърво, някои от тях ще бъдат на белези и петна. различни двойки имат различни обяснения на дървесина, така че това, което ще получите, ще се различават от снимките, това е нормално.Ако нямате нищо против, моля не резервирайте.Кафяви голям размер е на разположение, можете да вземете несъответствие цвят съобщение:

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цвета на светлина на монитора. фон и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят. моля, свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане или възстановяване.

Начин на плащане :

1). Ние приемаме alipay тук.

Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ.

2). Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни от момента на поръчката.

3). Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново, плащанията трябва да бъдат платени в продължение на 5 дни.

Доставка

Забележка: във връзка с промяна на политиката поща на Русия купувачите трябва да посочи пълното име на получателя.

Проект "Безплатна доставка", ще започне "Поща на Китай", Ако не сте получили стоката в рамките на 45 дни след датата на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим стока и ще ви отговорим възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Статут и времето на склад различни, ние ще изберем вашия проект за бърза доставка.

Коментари

Моля, оставете върха с пет звезди.

Ние ще работим с вас, докато не сте доволни.Ние искрено се надяваме, че ще можете да ни оставят положителен отзив.

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас чрез моите послания или задайте въпроси на продавача, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Моля, НЕ оставяйте ни 1,2,3-звездни подробни оценки на продавача, защото те са отрицателни

Международни купувачи, моля, обърнете внимание:

1). Въпреки това, данък се определя от обичая на купувача, а не от нас, в различни страни на различни данъчни ставки, така че, ако някой данък, го трябва да поеме купувачът.

  • Тип елемент: Обувные Дървета
  • Тип дизайн: С щампи
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 0
  • Търговска марка: КНКОКАР
  • Материал: Дърво

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг