• (0 Коментари)

5шт адаптер e27 към e27 Висококачествени материали за КОМПЮТРИ горенето материал адаптер за контакти

20.55лв. 17.46лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: led e27 20 W бр., iphone 8 кристал 5шт пълно, led e27 100 W 10 бр., ретро e27 led 4 W 10 бр., студено стъкло led e27, стъкло за iphone 6 5шт, клечка за зъби 5шт., e27 led лампа 10 бр., led царевица e27 4 бр., лампа e27 m light
  • Инв.: w14900
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Име на продукта: Адаптер E27 към E27

Материали: огнеупорна корпус от КОМПЮТЪР, запалване, опитайте да използвате по-лека за изгаряне (някои от купувачите използват обикновен вторичен ABS-пластмаса, высокотемпературное топене, изгаряния ще използва запалката на колата, продавачът може да опита.)Спецификация дължина: Обща дължина 65 мм и може да се увеличи на 35-40 см

Электробезопасность - това е на първо място, изберете добър притежателя на лампата, тя може да се предотврати възникването на пожар.

Основното приложение:

1, се използва като по-дълъг притежателя лампи;

2, особено се използва за ламповых тела " някаква по-къса светлина чаша, лампа с нажежаема жичка, завийте прекалено дълбоко в тубата, разсеяна светлина не дойде, може да използвате тази лампа да се удължи

Спецификация дължина: Обща дължина 65 мм и може да се увеличи на 35-40 см

Имаме и 95 мм.Ако имате нужди, можете да се свържете с нас

Време за доставка:

Ние извършваме доставка по целия свят

Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 1-2 работни дни след извършване на плащането.

Стоките, изпратен от DHL, съответно на повечето страни в рамките на 2-5 дни

Ако стоката е изпратена с въздушна поща, той ще достигне до повечето страни в продължение на 10-20 дни.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 20 дни.Ако не сте получили стоката след изтичането на 25 дни, моля, свържете се с нас, ние ще проведем разследване и ще реши проблема за доставка.

Връщане

продуктът идва с базова гаранция от продавача на 5 месеца, ако стоката е дефектна в продължение на 5 месеца, ние ще ви предложим замяна без допълнително зарядно устройство.(включително разходите за доставка), след като получим дефектен продукт.

Гаранция

ако стоката е дефектна поради производствени проблеми. моля, свържете се с нас чрез имейл, и ние ще организираме замяна за вас възможно най-скоро.

Освен това, ако не сте доволни от нашия продукт, вие също може да го върне за обмен или за връщане.Ние ще ви уведомим обратен адрес, когато се свържете с нас.

  • Номер на модела: адаптер e27 към e27
  • Тип елемент: Преобразувател На Притежателя На Лампи

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг