• (0 Коментари)

Космически 3d Пъзел Играчка Пъзел на Слънчевата Система Сатурн 3d Пъзел Пъзел Авиационна Модел на Слънчевата Система Пъзел

39.38лв. 18.51лв.

Играчки и Хоби

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: шапка гражданската авиация, играчки на авиационните малки, тениски saturn v, авиаторская пижами, косата на летец, несигурни панталони, модели радари furuno, char mark v lego, стикер авиационна война, г-н сатурн
  • Инв.: w14815
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Водещи елементи:

1、 Космически строителен комплект: Нашият набор от 3D модели на космически пъзели съдържа 44 внимателно изрязани фрагменти, което позволява на децата да учат бързо в оживен и интерактивен приключение..От тези фрагменти стават страхотни детски играчки, чрез които децата могат да се забавляват и в същото време вдохновиться изследвания на космоса, науката и други чудеса.

2. Стани експерт в космоса: чудех се дали вашето дете е всичко, което е свързано с космоса?От астронавтите, планетите, Луната до звезди, ракети?И дори повече.Готов за излитане!Полет над земята с потусторонними играчки.

3. Научна играчка: това е най-добрият подарък за децата ни и комплект за слънчева система Space shuttle не изисква лепило или ножица и е чудесен начин за насърчаване на визуално-моторна координация, изследване на вселената и космоса.Нашите космически играчки за деца от 5-8 години, включително илюстрации и инструкции за номериране, е лесно да се събере.Това ще бъде чудесен избор за подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за празник.

4. Децата на възраст от 8-10 години: той е предназначен за подправка на учебници и вдъхновява децата в изследване на всичко, което той може да предложи.Идеален клас или подарък за деца, ентусиазирани космоса, ние се надяваме, че нашите играчки за 8-годишни момчета и момичета ще помогне да се подготвят следващото поколение учени, техници, инженери и математици.

5. 3D космически набор от пъзели: посещение на превозни средства, които изпращат на астронавти на Луната, изследвайте планетата и насърчаване на младите хора да се снимат звезди.За нас е голяма чест да бъде част от живота на вашето дете с нашите уроци играчки.

Описание:

Чудех се дали вашето дете е всичко, което е свързано с космоса?Това е най-добрият подарък за деца и чудесен начин за развитие на визуално-моторна координация, за овладяване на Вселената и космоса.Нашите играчки за 8-годишни момчета и момичета ще се обучава следващото поколение учени.

Спецификация:

Име: Космическа Играчка-пъзел

A: Пъзел на Слънчевата система 45 бр.

B: Пъзел на Сатурн по 27 бр.

C: Телескопичен пъзел 30 бр.

Размер на продукта (около):

Отговор: 20.5 * 20.5 * 1.5 СМ/8.07*8.07*0.59 в

Б: 21 * 16 * 17 СМ/8.27*6.30*6.69 в

С: 11 * 11 * 9 СМ/4.33*4.33*3.54 в

Тегло: около 600 грама

Опаковъчен лист:

A: Пъзел на Слънчевата система * 45 бр.

B: Пъзел Saturn Jigsaw Puzzle * 27 бр.

C: Пъзел с телескоп * 30 бр.

Забележка:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

  • Препоръчителна възраст: 0-6м, 7-12y, 7-12м, 4-6y, 12+y, 25-36м
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг