• (0 Коментари)

Адаптер за захранване с инструменти за монтаж отвор и водоустойчив държач на предпазителя Адаптер за захранване, Подходящ за вътрешна и външна употреба

45.70лв. 27.42лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

характеристика:

1. Захранващ Адаптер ви позволява лесно да инсталирате и заключване на батерията.Съвместим както с литиево-йонна батерия Ridgid AEG 18V.Адаптер power wheel е настроен с помощта на силиконов проводник 3135 14 калибър, допълнителна защита от претоварване от протичането на ток с предохранителем, а максимално допустимият ток е 30А.

2. Гумена капачка непромокаема, на притежателя на предпазителя е прилепен към вътрешния предохранителю остриета.Топлоустойчива быстроразъемные клеми 3135 14AWG за свързване на кабели са подходящи за използване в оборудване с висока мощност.

3. На адаптере разполага с шест дупки за крепежни винтове, можете да го монтирате навсякъде бижута направи си САМ.Просто да поставите батерията в канала на адаптера, за да го повали, не выпав.Ако искате захранващия адаптер на батерията, щракнете върху закопчалка на батерията и махнете я.

4. Това е дизайн за леене под налягане, а не на 3D печат.Висококачествен ABS-пластмаса, сигурен и издръжлив, устойчив на корозия и влага, подходящ за вътрешна и външна употреба.

5. Опаковъчен лист: 1 адаптер за батерията с термостойким тел 3135 14 AWG, 1 вграден държач на предпазителя и 3 бушон 30A

спецификация:

Модел: Адаптор за батерии (батерии в комплекта не са включени)

Материал: ABS + PC

Тел: Силиконова тел 3135 14AWG

Дължина на изходния дупки: на около 150 мм

Пратката включва:

Адаптер * 1

Предпазител *2

  • Използването на: Превключване
  • Връзка: Plug-in
  • Номер на модела: Адаптер за батерията
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на изходния сигнал: DC

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг