• (0 Коментари)

Танцуващата Кактус Говорещ Играчка Повтаря Онова, Което Казват 120 Песни Електрическо Пеене, Имитирующее Запис на Кактус

48.19лв. 24.10лв.

Меки играчки и Плюшени

Детайли на продукта

Описание:

Име на продукта: Кактус Електронни Плюшени играчки

Материал: Плюш

Размер: 32 х 12 см

Предупреждение: Не изчезва

Версия на батерията: 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта)

Версия за зареждане чрез USB с помощта на USB кабел

Характеристики:

1. Материал

- Изработен от меки плюшени тъкани и изпълнен с висококачествени полипропиленовым памук.Приятна за кожата, мека и здрава.

2. Дизайн

- Тази танцуваща кукла, добре обмислени.Замисляли ли сте се, че куклата-растение ще е забавно да танцувам?А какво ще кажете за това, когато те седят на масата?Тогава вземи го у дома!Всичко за всички това ми хареса!

3. Инструкция

- Заредете батериите и натиснете бутона, плюшени ще се разклати и пеят песни!Тъй като кукла съдържа електронни компоненти, се препоръчва да се избършете прах с влажна кърпа.

4. Осигурете по-добра версия:

- В обикновена версия може да танцува, да пее (3 песни).Подобрена версия на играчки може да танцува, да пее (120 песни), се движи, върти, излъчват светлина, записва.Повече удоволствие, ще донесе на вас, вашето семейство и приятели с повече радост.

5. Чудесен Подарък

- Идеални, за да изпрати подарък на някого, който ви е дълбоко пътища.Перфектният аксесоар към рождественскому или празничната декора; Чудесен подарък и интересна развитие играчка за деца.

Пратката включва:

1 х Кактусовая играчка

Бележки:

Версия на батерията: може да поддържа пеене 120 английски песни, танци, танци и запис (повтаряйте това, което казваш)!

Версия за зареждане през USB: може да поддържа пеене 120 английски песни, танци, танци и запис (повтаряйте това, което казваш)!

2. Основната настройка cactus е автоматична защита, след като за възпроизвеждане на песен.Трябва отново да кликнете върху бутона, за да се възпроизведе на следващата песен.

3. Функцията за запис изисква дълго натиснат в продължение на 3 секунди, за да започне да говори, а след това щракнете върху бутона още веднъж, за да повтори това, което каза.

  • Сертифициране: CE
  • Тема: Животни и Природа, Транспортиране, Фентъзи и научна фантастика, Професия, Спорт, Музика
  • CN: Гуандун
  • Препоръчителна възраст: 12+y, 18+, 14+y
  • Произход: Континентален Китай
  • Височина: 31 см-50 см
  • Попълване на: Полипропилен Памук

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг