• (0 Коментари)

Отражетель духове на автомобила Отражетель духове на автомобила, посочена в действие на слънчевите панели Отражетель Духове на автомобила Ароматерапия колата Ароматерапия кола С мощен двигател Хеликоптер

15.26лв. 7.63лв.

Аксесоари за интериора

Детайли на продукта

Описание:

Авто освежители за въздух използва елементи на ретро-самолети, за да се по нов начин да се тълкува ностальгическую и романтична атмосфера, създават приятни впечатления от шофирането.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав + ABS

Размер: около 9*7,5*5 см/3.54*2.95*1.97 в

Опаковъчен лист:

Модел слънчев самолет *1

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Автоматично завъртане】: Тази автомобилна ароматерапия във формата на самолета се захранва от слънчеви батерии.Витлото се върти автоматично с определянето на слънце, без да е необходимо батерии.

2. 【Пълен свеж аромат】: Дифузор за ароматерапия може да добавите етерично масло за ароматерапия или хапчета за ароматерапия и изпълни колата със свеж аромат благодарение на вращению фен.

3. 【Здрав и издръжлив】: Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и алуминиева сплав, украса за освежителя на въздуха в колата здрав и издръжлив.Ароматерапевтични конус може да се използва в продължение на дълго време.

4. 【Лесна за съхранение на】: Автомобили освежители за въздух е компактен и удобен за съхранение, без да заема твърде много място.Авто дифузор лек и портативен, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и да се използва.

5. 【Универсално използване】: Въртящи хеликоптер ароматерапевтични декор може да се постави в кола, дом, офис и т.н. за Пречистване на въздуха от автомобилния аромат - перфектен подарък за семейството и приятелите.

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг