• (0 Коментари)

Мини Безжична Bluetooth Умен GPS Тракер Key Finder Анти-Изгубен Локатор Сензор на аларменото Устройство За Деца и Домашни Животни КОТКА Куче Ключ за Кола под Наем

23.45лв. 16.41лв.

Сигурност и защита

Детайли на продукта

Мини Безжична Bluetooth Умен GPS Тракер Key Finder Анти-Изгубен Локатор Сензор на аларменото Устройство За Деца и Домашни Животни КОТКА Куче Ключ за Кола под Наем

Характеристики:

1. Това е устройство със загуби е продукт, базиран на най-новата технология Bluetooth 4.0 с ниска консумация на енергия.Благодарение на използването на софтуера на БАНКИТЕ и на мобилни телефони и други мобилни устройства за свързване на Bluetooth, той може да се слеят

предмети и ценности (например, ключове, чанта и т.н.), Които потребителите могат лесно да загубят заедно, и прилагане на функции за напомняне за загуба, двустранно търсене, снимане с дистанционно управление за контрол, запис и така нататък (например, снимката на партита, ръчна чанта и т.н.). Автопортрети и т.н.).

2. Ефективно разстояние на използване устройството може да достигне до 25 метра в широк диапазон.Бутон батерия CR2032 лесно можете да закупите в по-големите супермаркети.Корпоративна оригинална батерия може да работи повече от половин година.

3. За телефона на Apple: може да се използва за iPhone 11 и по-горе.Телефони, базирани на Android: Android 8.0 и по-горе, Bluetooth 4.0 и по-високи.

4.At в днешно време, за да се увеличи времето на автономна работа на основните модели с Android, системата е оптимизирана в различна степен и автоматично почиства приложение, което работи във фонов режим.При използване на устройства за загуба на приложение трябва да бъде създаден и защитен в системата, за да се гарантира нормалната работа.

5. Въпреки етапи на настройките на Android телефони на всяка марка са различни, те са почти еднакви.Първо проверете режим за спестяване на енергия в системата за вашия мобилен телефон и въведете приложение loss device в белия списък или защитена програма, за да се предотврати блокирането на приложения / loss device система и фалшива тревога.

Пакетът включва:

5 x устройство за защита от загуби

  • Произход: Континентален Китай
  • Платформата на "умен дом": Други
  • Търговска марка: Сжаию
  • Сертифициране: CE

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг