• (0 Коментари)

2X 3,5-5,25 твърд диск Отделение за предно отделение Скоба Адаптер за монтиране на 3,5-инчови устройства в 5,25-инчов отсек

33.43лв. 22.72лв.

Потребителска електроника

Детайли на продукта

2X 3,5-5,25 твърд диск Отделение за предно отделение Скоба Адаптер за монтиране на 3,5-инчови устройства в 5,25-инчов отсек

Задайте не е достатъчно използван отделение за предни задвижващи колела за използване с този адаптер, който позволява създаването на устройства с 3.5 отделения.

Този адаптер ви позволява да инсталирате периферни устройства с диагонал 3,5 инча, като твърди дискове, флопи дискове от флопи дискове, USB хъбове с външни лица, твърди дискове или устройства, четец на мултимедийни карти в предното отделение на настолен компютър.

С помощта на приложените крепежни винтове е планина за твърд диск SATA представлява бързото и лесно решение за преобразуване отделение с диагонал 5,25 инча отделение с диагонал 3,5 инча.

Преходна скоба с предно отделение от 3,5 до 5,25 мм и е снабден с атрактивна открита черна рамка, която осигурява надеждна кацане

Този пластмасова скоба-адаптер за дискови устройства, флопи дискове-позволява монтирането на 3,5-инчови дискети.

скоба за твърд диск с размер на екрана от 1,3,5 до 5,25 инча, изработени от устойчиви на висока температура индустриален материал.

2, Скоба изработена от висококачествени устойчиви на висока температура промишлени пластмаса, със стабилна структура, трайни и трайни, без ръжда, антистатични и други функции.

3, Стилна декорация Панел за определяне на твърдия диск е атрактивна черна рамка с открита повърхност, която осигурява надеждна кацане и гладка повърхност.С гарантирана надеждност.

Цвят: Черен

Материал: Пластмаса

Съдържание на опаковката:

2 x скоба адаптер на предното отделение

2 x Винт чанта

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Съвместим марка/Модел: Няма
  • Търговска марка: Фасдга
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг