• (0 Коментари)

Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута, Настолна Козметика, Стационарен Органайзер за Тоалетна Масичка, Женски Подарък За Момичета

56.63лв. 45.87лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута, Настолна Козметика, Стационарен Органайзер за Тоалетна Масичка, Женски Подарък За Момичета

Характеристики: Моментално организация: да се съхранява на елементарно под контрол, изпитвайки бижута и аксесоари на едно място; Тази ковчег за бижута с 1 решетка и 1 чекмедже, което предлага много възможности за съхранение на бижута, козметика и други аксесоари, така че да можете бързо да намерите това, което ви трябва.

Ефективно съхранение: Слагайте организаторите за създаване на вертикално, компактен склад; Използвайте side-by-side за създаване на индивидуални решения за съхранение, съответстващо на вашите нужди; идеален за максимално използване на пространството.

Функционален и гъвкав: Прибиращи корита помагат за защита на бижута, като защитава съдържанието от прах и отломки.Идеален за юноши, младежи и възрастни; идеална за апартаменти, вили, помещения в общежитието на колежа, кемперов.

Високо качество: Ковчег за съхранение на бижута изработени от висококачествена дървесина, здрав и дълъг живот, който осигурява безопасно място за съхранение на бижута.Идеален за шкафове в спалнята, гардероби, за комодах или рафтове.

Изискан подарък: Сладки подарък за майка, приятелка, съпруга, дъщеря, одноклассницы и колеги.Идеалният подарък за свети Валентин, рожден Ден, Годишнина, Ден на майката, Коледа.

Спецификация: Материал: Дърво + стъкло

Размер: Приблизително 295x110x240 mm/11,61x4,33x9,45 см

Цвят: Кафяв, Син

Пакетът включва: 1 бр. кутия Ковчег за бижута

забележка: 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: NoEnName_Null Няма име

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг