• (0 Коментари)

Калъф за Realme Watch S100 с покритие от КОМПЮТЪРА, Универсален Броня, Защитно фолио за екрана, Защитно оборудване за часа Realme Watch S100

4.81лв. 3.36лв.

Аксесоари за часовници

Детайли на продукта

Калъф за Realme Watch S100 с покритие от КОМПЮТЪРА, Универсален Броня, Защитно фолио за екрана, Защитно оборудване за часа Realme Watch S100

Характеристики:

Абсолютно нов висококачествен материал: PC осигурява лесен достъп до всички функции, без да се налага да се корпус.За да гледате създават модерен стил.

Ефективна защита:

Мек и тънък КОМПЮТЪР с покритие. този калъф затваря всички краища, като същевременно се осигури ефективна защита на вашите Realme watch S100 от драскотини, падания, удари и тъй нататък.Предотвратите появата на драскотини, натъртвания, отпечатъци от мазнини, отпечатъци и т.н.

Специална конструкция:

Цялостна защита, този калъф е изработен от КОМПЮТЪР, той е здрав.Използването на полноэкранной защитно фолио във фитнеса или докато тренирате, може да доведе до предотвратяване на влага под защитното фолио на екрана, но в този случай това може да се избегне, и той е подходящ за всякакви ситуации.

Предимство:

Висококачествен калъф с покритие за смарт часа Realme watch S100, прави си часове по-висококачествени и издръжливи, 6 цвята за избор.Много лесно се побира и се отстранява.

Само една проста опаковка:

1 * За корпуса часа Realme watch S100 (PC от гумен материал, деформация не засяга използването, моля understand.no Часовници Realme watch S100 watch)

  • Материал на корпуса: Пластмаса
  • Тип елемент: Калъфи за часа
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: за Realme watch S100

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг