• (0 Коментари)

Умен Термостат Умни Термостати За Домашно Радиатора Регулатор На Температурата Безжичен Мобилен Телефон, Приложението За Управление Е Съвместимо С

150.54лв. 67.75лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

Описание:

Умен радиаторный термостат - това е вашият незаменим инструмент за по-разумен начин на живот.Можете да контролирате температурата на устройството, може да го правите с телефона си, им лесно да управлявате, направете го и опитайте, няма да бъдете разочаровани.

Характеристики:

1. Поддръжка на множество гласови платформи, можете да използвате директно глас за управление на устройството.Умни сцена улесняват живота.

2. Можете лесно да го инсталирате: разхлабете адаптер и го поставете в клапа, след това затегнете адаптера, след това завъртете корпуса на регулатора на температурата на адаптере.

3. С помощта на led дисплея можете да видите това по-ясно, за да ви осигури най-добри впечатления.

4. Вие можете да контролирате температурата в приложението на мобилния си телефон, дори когато ви няма у дома, не е нужно да се притеснявате, че ще забравите да регулирате температурата.

5. Независима функция за контрол на температурата, можете да задавате различна температура за различните продукти, което може да ви даде по-хуманен опит.

Спецификация:

Заглавие: Умен Радиаторный Термостат

Материал: PC

Работно напрежение: 1,5

Диапазон на регулиране на температурата: 5 ℃ ~ 35 ℃

Точността на измерване на температурата: ± 1 ℃

Мощност на потребление в режим на готовност: 3uW

Консумирана мощност при стартиране: 0,3 W

Режим на мрежата: 2.4 G

Адаптер: M28, M30, RA

Шум: ≤30 dba

Начин на свързване: M30 * 1,5 мм

Размер на продукта: около 94*58*58 мм / 3.7*2.3*2.3 в

Тегло на продукта: около 195 гр / 6,9 грама

Източник на захранване: 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени)

Размер на опаковката: около 120 * 75 * 75 мм/4.7*3.0*3.0 в

Тегло на опаковката: около 240 г / 8,5 унции

Опаковъчен лист:

1 * Термостат радиатора

1 * Ръководство на потребителя

1 * Аксесоари

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Умен дом】 Безжичен хъб е необходим, той се свързва с газта много други интелигентни продукти и изпълнява всички свързване на вашите устройства на един умен дом.Просто въведете вашия портал в приложението, и след това използвайте портал в Smart-, за да го добавите към вашия докарване на радиатора.

2. 【Интелигентна гласово управление】 След успешното свързване на клапан до безжичен шлюз, базирани устройства интелигентен радиаторный термостат позволява гласов контрол, без помощта на ръцете чрез Google Assistant и дистанционно управление чрез приложение за смартфон.

3. 【Програмируем дизайн】 Термостатичен радиаторный клапан се поддържа ръчна настройка на график за 5 + 2 седмици, като има 4 период от време за избор на режим почивка, автоматичен режим и временно ръчен режим са допълнителни, че е по-удобно.

4. 【Точни показания за температура】 Тъй като интелигентен термостат радиаторного автомобила е много добре работи с външни датчици на клапа, осигурява точни показания на температура в дома, сензорно управление, в началния екран.

5. 【Регулиране на яркостта】 Допълнителни функции термостатического клапа включва защитата от замръзване, корекция на яркостта, режим за спестяване на енергия и контрол на температурата.Термостат работи на батерии, а нивото на мощност се показва на екрана, така че можете да видите, когато трябва да се замени батерия.

  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг