• (0 Коментари)

1200 Шт10 Цветен Индекс Лепкави Бележки С Дръжка Прозрачни Лепкави Бележки Лепило Маркер Индексни Разделите На Малки Лепящи Етикети

42.57лв. 26.39лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: индекс на раздела малки, лепкава раздела почистване, почистване черупките на раздела, лепило маркер, почистване на разделите
  • Инв.: w38056
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

[Неща] Тези раздели за файлове са изработени от качествен PET материал, водоустойчив, пишат гладко, тънък и водоустойчив, здрав и добре да се придържат към страниците.Прозрачна част да не се затваря информация, е лесно да се запишете на прозрачна раздели, които отделят важна информация.

[Многофункционален] Размер 4,5 х 1 см, свалящ стикер за лесно преместване, може да се оттегли, няма разкъсване на хартия или на страницата.Не приемам, че в книгите си остават отпечатъци от пръсти.

[Голям брой] 6 комплекта индекс на табове, по 20 броя за всеки цвят, общо 1200 парчета, за да отговори на вашите нужди в класирането.

[Уникален дизайн] идеален за ефективно търсене и публикуване на информация, ако подпишете тези блестящи раздели на ръба на книги или папки.

[Широко приложение] идеален за сортиране на документи, четене на бележки, книги, списания, папки, организаторите, ежедневников, директории, файлове, за сортиране и маркиране на файлове и хартия, е полезна за студенти, преподаватели и офис персонал.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: Pet

Съдържание на опаковката:

1200 * Карандашные указателни разделите

1 * Дръжка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг