• (0 Коментари)

Офис Ученически Пособия Гел Вдъхновяващо Писмо С Черно Мастило Екран Сензорна Писалка Химикалка За Подпис Забавни Писалки, Комплект Химикалки

32.55лв. 19.54лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Заглавие: Вдъхновяващи, Забавни Химикалки за писане

Материал: Метал

Цвят на мастилото: Черен

Тегло: 180 грама

Размер: 14 x 1 x 1 см

Цвят: Жълт, Оранжев, Син, Зелен, Розов, Червен, Черен, Лилав Характеристики:

1. Голям брой предоставя няколко възможности за избор: можете да получите в общо 10 броя химикалки с вдъхновяващи надписи от 10 вида различни цветове, включително и вино-червено, лилаво, розово, жълто, светло син, зелен, оранжев, син, розов и черен; Да могат да предлагат обилно количество и с различен цвят на различните възможности за избор и могат да отговарят на вашите нужди за употреба и смяна на ежедневието и на работното място.

2. Подходящ за употреба материал: набор от мотивационни на дръжките е изработена от качествен метален материал, който е здрав и надежден, няма мирис, не е лесно разгражда и се деформират, полирана гладка повърхност, отпечатана в ярки цветове, не е склонен да замира, така че можете да бъдете сигурни в използването в продължение на дълго време.

3. Вдъхновяващи цитати, които дават силата: в вдъхновяващи дръжки за жените има няколко вдъхновяващи цитати, като [Вярвай в себе си], [ДЕРЗАЙ], [Няма нищо невъзможно] и т.н., Положителни и окуражаващи, Те подбодрят вас и ще ви напомня да останат активни в живота си. всекидневният живот; Защото мастилото може да се замени, те могат да продължат да ви вдъхнови в продължение на много години.

Практичен дизайн 4.2 в 1: нашите учительские дръжки с надписи съчетават в себе си чувствителен стилус, в единия край и качествена химикалка с черно мастило върху друг, което ги прави удобни за използване; При натискане на върха на писалката, мастилото текат гладко и по-дълго; Можете да използвате този сензорен химикалка писалка за водене на бележки на екрана на таблета, телефона или компютъра, за да се избегне надраскване, пръстови отпечатъци и мазнини.

5. Широко приложение: красиви и очарователни вдъхновяващи химикалки могат да се използват за предаване на вашата любов и грижа за хората, които ви заобикалят, а също и да поддържа вашата мотивация през деня; Това е идеален подарък за рожден ден, празник, абитуриентски бал, годишнина и бизнес подарък за деца, учители, приятели, шефове, колеги и т.н.; също така може напълно да се слее с библията, книга или списание и така нататък.

Забележка:

1. При ръчно измерване разликата е 2-3%.Моля, проверете размера преди закупуването на стоката.

2. Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

3. ако нещо не е наред с качеството, количеството и вида на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

4. Благодаря ви за вашето добро разбиране!

Опаковка:

10 бр./компл. x Вдъхновяващи English Забавни Дръжки

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг