• (0 Коментари)

Електронни Комплекти САМ резервни Части 5Pin Джойстика + 4x24 мм + 16x30 мм led подсветка на Бутоните с Нула Закъснение USB Энкодер Аркадна Игра За PC

110.57лв.

Спорт и Развлечения

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: ressberry pi компютър, автомобилна arcade, комплект електронни дъски, osiris dawn pc, raspberry pi, бр., ню йорк arcade набор от, sd arcade, стойка arcade, геймпад за PC mininusb, син arcade набор от
  • Инв.: w240961
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Електронни Комплекти САМ резервни Части 5Pin Джойстика + 4x24 мм + 16x30 мм led подсветка на Бутоните с Нула Закъснение USB Энкодер Аркадна Игра За PC

Пратката включва:

2 x Джойстик

2 x Такса енкодер

16 х 30 мм Електронни бутони

4 x 24 мм Електронни бутони

20 x 2-пинови кабели

2 x USB кабел

2 x 5-пинов кабел

Забележка: Функцията за подсветка на бутоните е необходимо за направи си САМ, светлинна линия ви трябва да си купите сами, ние изпращаме не е включена светлинна линия, моля ви, разберете.

Спецификация:

Product Name: Arcade USB-энкодер за компютърни игри, комплект от 2 джойстик + 20 бутони с led подсветка

Размерът на бутона: 30 мм и 24 мм

Цвят на бутоните: Синьо, Червено, Зелено, Жълто

Материал: Пластмаса + Метал

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За всички купувачи от Бразилия Поща Бразилия временно обяви, че ще събира такса в размер 15 реала (около 3,5 долара) за поръчки, така че преди да направите поръчка, вие най-добре знаете това, когато вашата поръчка ще пристигне на митница Бразилия, ще трябва да плати 15 реала (около 3,5 долара) за поръчка. поръчка на данък.

1) Ако сте в Бразилия, срокът на доставка е 25-90 дни, независимо от това, какъв начин на доставка, поради обичая.

2) Ако продавате DHL/FedEx/ТРОТИЛ/ UPS ускорено, е възможно да се наложи да плащат някакъв данък при подписване на кутията.

3) Ако сте в Бразилия, Чили и Аржентина и изберете DHL/FedEx/ТРОТИЛ/UPS, моля да ни предоставите вашия номер по ДДС, за да помогне на този продукт по-бързо да мине през митницата.

4) Ако сте в Бразилия, Чили и Испания и изберете начин за доставка на UPS, трябва да представите доказателство за плащане при получаване на кутията.

5) Ако сте от Швейцария, Швеция, Австрия и изберете начина на доставка на ПРАТКАТА, трябва да представите доказателство за плащане при получаване на кутията.

6) Ако от Германия и изберете начин за доставка на TNT, моля, посочете кода на вашата компания

7) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина. 2) Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка. 3) Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.books-ua.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

  • Номер на модела: НАПРАВИ СИ САМ - SW5201
  • Нажимная бутон: Бутони с led подсветка на 24 мм и 30 мм
  • Възраст: >3 години
  • Тип: Тласкач монети, Електронни комплекти "Направи си сам"
  • Тип джойстик: 5-пинов джойстик
  • Перфектен: идеалният комплект за 2-плеерной аркадна компютърна игра DIY Project
  • Използването на: Аркаден слот машина
  • Цвят химикалка капачки за джойстик: Червен, Жълт, Сини, Зелени, Бял
  • Цвят копчета: Червен, Жълт, Сини, Зелени, Бял

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг