• (0 Коментари)

Анатомическая модел на бронха с Притежателя на дисплея за образователни лекции в болница

95.44лв. 47.72лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Характеристики:

ООТДТИ

чисто нов и високо качество

ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ ОТ АСТМА.Тази анатомическая модел на човешки орган включва 3 части: ляв начална бронхите, десен начална бронхите и част от трахеята.Професионална медицинска учебна стълбовете за изучаване на астма, бронхит, хроничен бронхит и други респираторни заболявания.

РЕАЛИСТИЧНА ТЕКСТУРА.Предназначени за възпроизвеждане и демонстрация в реално на анатомични структури на бронха.Подобрена компютърна цветна живопис, различни цветове, предназначени за разграничаване на различни позиции.Реалистична структура на човешкия орган, не е лесно да избледнява, лесно се вижда.

С ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ДИСПЛЕЯ.Всеки модел на грей bronchus има стойка за демонстрация.Ясно можете да видите основните анатомични структури на лявото и дясното първични бронхите.Отличен за образователни лекции, за комуникация с пациенти, на анатомични обучение и т.н.

ВИСОКО КАЧЕСТВО, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА.Приема висококачествен екологично чист PVC материал, устойчив на корозия, лека и с висока якост. не са миризливи, нетоксичен, за многократна употреба, екологично чист, подобен на кожата на човека.Изключително реалистични, отлично обучение по презентационни инструменти.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ.Широко се използва в болници, кабинети, лекари, анатомични класове, напреднали студенти и клиницистах, лаборатории, медицински, лекции, училищни медицински презентации и научни институти, само за образователни цели.

Технически характеристики:

Материал: PVC

Ширина модели: прибл. 12,5 см/4,92 инча

Основен размер: прибл. 17,5x14,6x2,5 см/6,89x5,75x0,98 см

Цвят: Асорти цветове (както е показано)

Тегло: Около 515 г

Пакетът включва:

1 Брой Анатомични модели на Бронха

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг